05. oktober 2020
Metamorfose van grenen kastjes. De kastjes zijn geverfd met zijdeglanslak en hebben nieuwe knoppen gekregen.

05. oktober 2020
Metamorfose van grenen kastjes. De kastjes zijn geverfd met zijdeglanslak en hebben nieuwe knoppen gekregen.

14. september 2020
Deze stoel heb ik in opdracht kaalgeschuurd en 2 transparante laklagen gegeven. De opdrachtgeefster is er erg blij mee en had niet gedacht dat hij zo mooi zou worden. De stoel krijgt weer een plekje in het nieuwe huis...mooi toch?

24. augustus 2020
Deze oude schommelstoel heb ik geverfd in dezelfde kleur als de ladekast, (Camouflage Green, zijdeglans lak).

07. augustus 2020
Deze grenen boekenkast heb ik geverfd in de kleur “antraciet” met zijdeglanslak van Flexa.

06. juli 2020
Deze 2 degelijke, zware eikenhouten kasten zijn uit dezelfde serie. Daarom heb ik voor dezelfde kleur en dezelfde knoppen gekozen: Camouflage Green. Ik kan ook jouw kast, tafel of ander meubelstuk voor je verven, lakken, beitsen of oliën........

12. juni 2020
Dit dressoir heb ik in opdracht wit geverfd. Ik heb een buitenlak gekozen omdat hij buiten onder de overkapping komt te staan. Het ijzeren beslag zat vast met popnagels, waardoor ik met een penseel langs de randjes moest. Veel werk, maar blij met het resultaat! Het houtsnijwerk en het ijzeren beslag komt veel meer tot zijn recht. Heb je ook een meubelstuk, wat je geverfd of gelakt wilt hebben, bel of mail me.

21. mei 2020
In opdracht heb ik deze tafel helemaal kaal geschuurd en 3x gelakt met een transparante parketlak, zodat hij weer tegen een stootje kan. Het is een hele andere tafel geworden! Is jouw tafel ook toe aan een opknapbeurt? Bel of mail me.

06. mei 2020
Deze oude kast heb ik voor een vriendin geverfd. Het is een erfstuk met een verhaal en gemaakt door haar opa. In de originele staat paste hij niet in haar interieur en stond hij te verpieteren in de schuur. Nu krijgt hij een prominente plek in de woonkamer! Blij mee dat hij nu tot zijn recht komt. Heb je ook een oud dierbaar meubelstuk en past het niet (meer) in je interieur Verf het dan of laat het door mij verven.

28. april 2020
Oud telefoonkastje in nieuw jasje Wat vinden jullie van dit oude telefoonkastje? Ik heb hem geverfd in de kleur antraciet. De oude bakelieten telefoon had ik nog en past er goed bij.

Meer weergeven