21. mei 2020
In opdracht heb ik deze tafel helemaal kaal geschuurd en 3x gelakt met een transparante parketlak, zodat hij weer tegen een stootje kan. Het is een hele andere tafel geworden! Is jouw tafel ook toe aan een opknapbeurt? Bel of mail me.

06. mei 2020
Deze oude kast heb ik voor een vriendin geverfd. Het is een erfstuk met een verhaal en gemaakt door haar opa. In de originele staat paste hij niet in haar interieur en stond hij te verpieteren in de schuur. Nu krijgt hij een prominente plek in de woonkamer! Blij mee dat hij nu tot zijn recht komt. Heb je ook een oud dierbaar meubelstuk en past het niet (meer) in je interieur Verf het dan of laat het door mij verven.

28. april 2020
Oud telefoonkastje in nieuw jasje Wat vinden jullie van dit oude telefoonkastje? Ik heb hem geverfd in de kleur antraciet. De oude bakelieten telefoon had ik nog en past er goed bij.

08. november 2019
Deze televisiekast heb ik geverfd met grijze krijtverf en afgewerkt met een waxlaag. Heb je ook een oud kastje, tafeltje of een ander meubel en past het niet meer in je interieur, verf het of laat het door mij verven. Ik werk met allerlei soorten verf, afhankelijk van het model van het meubel en de wens van de klant.

01. oktober 2019
Vorige week ben ik begonnen aan dit grenen kastje. Ik heb hem helemaal schoongemaakt, 3x geschuurd en 3x geverfd in de kleur antraciet. Hoe vinden jullie ‘m geworden? Hij is te koop voor € 75,00

19. september 2019
Deze boekenrekken van steigerhout zagen er nogal beschadigd en lelijk uit. Ik heb ze geschuurd en zwart (mat) geverfd. Je kunt ze zowel op als naast elkaar plaatsen. Ze zijn al verkocht.

09. september 2019
Over het algemeen verf ik alleen oude meubels en woonaccessoires, maar nu heb ik een nieuw Ikea trapje onder handen genomen. Heb je ook een krukje, dat je geverfd wilt hebben, neem dan contact met me op.

02. september 2019
Het was een hele klus om deze louvredeuren op te knappen. Ik heb eerst alles geschuurd en daarna 3 lagen krijtverf (aan beide kanten) aangebracht. Ze zijn gelukkig heel mooi geworden.

24. juni 2019
De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het opknappen van deze oude, aparte tafel. Hij is geverfd met antracietgrijze matte lak

06. juni 2019
Opgeknapt theetafeltje met afneembaar dienblad

Meer weergeven