"Westerwoldse Struunroute"

 

 

"Strunen" is Gronings voor ontdekken, zoeken, rondkijken. De Westerwoldse Struunroute is een route langs allerlei leuke, bijzondere  winkels in Oost-Groningen, van Oudeschans in het noorden tot Sellingen in het zuiden.  De route is met de auto uitstekend te doen. Als u met de fiets wilt, zou u een aantal winkels kunnen uitkiezen die bij elkaar in de buurt liggen.


"Kerstmarkt in Old Wolde"

 

Op woensdag 11 december 2019

13.30 tot 16.30 uur

 

In verpleeghuis "Old Wolde"

Blijhamsterweg 45 in Winschoten


Er zijn onder meer kerststukken, kerstdecoratie, verse wafels, snacks en Glühwein te koop. Ook kunnen bezoekers meedoen aan diverse workshops of aan het enveloppenspel. Verder worden er verhalen en gedichten voorgelezen en is er livemuziek.


"beLEEF Oudeschans of Oudeschanskerdag"

 

 

beLEEF Oudeschans zal het hele dorp omtoveren tot een bruisend Cittaslow festival.
Tegen de achtergrond van de historische panden zoals de oude smederij, de vestingwallen en het Vestingmuseum zijn er demonstraties van oude ambachten, spuit demonstraties door oude brandweerauto’s, kunt u een zeer groot aantal klassieke automobielen en brommers bewonderen, zijn er veel eetstalletjes en rollende keukens met gerechten en lokale ingrediënten, een natuurmarkt met streekproducten, roofvogel demonstraties en veel live muziek.

 

 


 

"LIEFAIR"

 

Op de fair in het pittoreske esdorp Lieveren

(Een gevarieerd aanbod op het gebied van brocante, (tuin)accessoires, lifestyle, “buitenleven” en streekproducten)

 

Op deze braderie laat ik zien dat mijn "ecologisch" opgeknapte meubels en  woonaccessoires weer helemaal eigentijds zijn en voor mooie accenten kunnen zorgen in elk interieur.


Opening Linda's Choice:

 

Vrijdag 13 april a.s. gaat mijn winkeltje open en is iedereen vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 welkom om rond te kijken bij "Linda's Choice" aan de Heideweg in Onstwedde.