De open dag

Eindelijk was het dan zover......de open dag van mijn winkel "Linda's Choice" op zaterdag 26 mei.

Alles was versierd met ballonnen en vlaggen en ook het weer werkte mee. Alle gasten die zijn komen kijken werden onthaald met koffie, thee of frisdrank met eigen gebakken boerenappelcake. Er waren veel belangstellenden waaronder ook een fotograaf van Onstwedde.info. De gasten waren allemaal enthousiast en complimenteerde mij met de fijne sfeer en de verscheidenheid aan "landelijke" spullen die in de winkel zijn te zien. Na een rondje door de winkel konden iedereen rustig alle indrukken laten bezinken op één van de gezellige zitjes in onze tuin, natuurlijk met "parasol"  want dat was wel nodig met deze warme. Men was aangenaam verrast dat ik ook kleinere accessoires verkoop zoals kandelaars, schaaltjes, beeldjes, lampen etc. die je aan iemand cadeau kan geven. Al met al een fijne open dag en een mooie start van mijn winkel " Linda's Choice".


Reactie schrijven

Commentaren: 0